Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta och hjärna

Hjärtat och hjärnan kan aldrig hålla sams
Konflikter om allt, ständigt osams...

Hjärtat så modig, vild och ärlig

Hjärnan rädd, stark och helt förfärlig

När hjärtat talar lyder kroppen
Någon sätter stopp, den där jävla knoppen.
Ett kärleksfullt leende avgår
Hjärnan påminner om alla sår

Hjärtat försöker återigen
Tror på den verkliga kärleken
Hjärnan i sitt försvar
Anser kärleken är valbar

Hjärtat har ADHD, inte hjärnan
Koncentrationssvårigheter är kärnan
Kroppen vill lyda hjärtat hela vägen
Hjärnan tycker hjärtat är ivägen

Hjärtat fast i sin kärleksbubbla
Hjärnan vill helst sitta och grubbla
Ser allt som kan gå fel
Medan hjärtat
Ser hur jag kan bli hel

Hjärtat vill på äventyr
Hjärnan kommer bli den som styr
Önskar det var tvärtom
Har jag som helhet, ingenting att säga till om?

Hjärtat kommer alltid vara ungt
Hjärnan kommer alltid hålla det lugnt





Övriga genrer av S~A •••
Läst 426 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-01-07 13:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Intelligent och hjärtligt.
2018-04-23

    ej medlem längre
wow så otroligt bra skrivet.
Du har talang på att skriva.
Kramar
2018-04-10

    ej medlem längre
My god.. detta var BRA..
2018-02-06

  Hopplös själ
Mitt hjärta gråter en skvätt när jag läser.
Min hjärna applåderar!
Kanske borde jag lyssna en aning mer på mitt hjärta men är nog för feg :(

Vackert om något som nog många känner igen.

Tack! :)
2018-01-16

  Syrran77
Klockren analys, mitt i prick! Kanske tur att man har både hjärta och hjärna trots att de inte alltid är sams.
2018-01-07

  morgonstjärna VIP
:) balansen alltid detsamma
alltid min vän
fast du inte ser det
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••