Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon ett jag

 

 

hon tyckte så mycket om näckrosor

beundrade orden de lade i hennes ögon

liv

levande

liv

hon tyckte så mycket om åkervinda

beundrade visdomen den lade i hennes ögon

liv

levande

liv

hon tyckte så mycket om trollsländor

beundrade detta skira

regnbågsskimmer

liv

levande

liv

hon beundrade så mycket humlor

skalbaggar till synes tyngd

ljudet av deras stämmor

liv

levande

liv

 

hon beundrade så mycket

ögons djup

 

 

än beundrar jag

 

förmågan att teckna

brann

i skymningshimlars purpur

 

 

brännmärkt

av slagfält

 

jag är en av trädmosaikens silhuetter

 

 

må blixten

slå ned




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-07 15:55



Bookmark and Share


  aol
Underbart hur du formar ord till små fina konstverk,
2018-01-08

    ej medlem längre
Du är så mycket omtyckt

2018-01-07

    Sefarge VIP
Skönhetsmagi
och fantasidjup
I härlig förening!
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser