Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändra

mina vänner säger
"jag längtar tills du hitta kärleken"

drar ner hans undre ögonlock säger vi har exakt samma ögonfärg

jag är åska som skrämmer bort när man hör den precis ovanför
blixtrar letar upp dig i regnet
blickar upp dig i vimlet
vill bara vara i dig
men om jag träffar dig så dör du av min elektricitet
kan aldrig vara nära utan att göra illa

skär dig på mina vassa kanter
försöker hålla om dig men jag är född med knivar i händerna
försökt slipa ner dom
men det gjorde för ont




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-07 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans