Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du lovade att ändra dig

jag är flickan i reklamen
men bara genom rutan
kommer du för nära ser du mig utan
något att vinna eller förlora
finns inget att förklara jag är bara en dum historia
en film du sett för många gånger
tröttnat på
den va så bra en gång
full av handling och liv
men nu hemsöker den bara ditt minne
inget du vill kännas vid




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-07 16:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
han bör göra allt för dig
inklusive ändra sig, utefter dina behag
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans