Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jasägare respekterar sällan andras Nej(?)


JamenjovisstSenryu; A-a

 

”A-...a!” som en smäck

Fräckt slippa balansera;

Minsta motstånds lag

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-07 17:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
he he.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri