Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska

Jag vill bli älskad
Känna av kärlekens sötma
För på den kan man visst aldrig tröttna
Känna att man finns till och lite till
Lysa upp som en fyr glad i hågen efter att man har älskat
med någon är vad man vill
Titta på den där
Han måste bara ha fått till det med någon
För titta vilken stil
Dansar så lätt och ledigt fram utan besvär
Och det brukar han aldrig göra
Så han måste bara ha fått pippa
Ja, jag lovar och svär
Vilken lyckost…

Jag vill älska!!!

Ken Cassel
7/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel