Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en gummi man

som kunde rulla upp sina armar i sin famn
För ledlös som han var i hela sin kropp så kunde han
rulla ut sina ben till riktigt långa band
Bli både hög och lång
Så det fanns så mycket han hjälpte människorna med
då han blev till en kändis och hjälte
runt hela världen
Men så hände något
Det var då han så plötsligt och tragiskt bara försvann
som ur rök och damm
För sedan dess har ju ingen sett till honom
Stackarn
Eller så finns han därute någonstans
Vilket vi får hoppas på…

Det var en gång en gummi man!

Ken Cassel
7/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-01-07 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel