Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hemlighet

mina kläder ligger
på ditt golv
men vad spelar
det för roll

om dina händer känner
på min kropp
vi är en av samma
sort

du trycker du dina läppar mot mina
är det fel om
ditt hjärta klappar för någon annan
i hemlighet?





Fri vers av Systertusen
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-07 18:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
spänning i texten
2018-01-07

  Stay Golden
Love is also a horror
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen