Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grönflammig kvällshimmel


Rödsken

Kvällshimlen böljar som vid norrsken
fast i rött med blå grund.

En vitljus öppning vid kanten
där små svartgrå moln passerar
springande med hög fart.

Molnens rörelser stannar efterhand av
till fullständig vila med lysande vita
molnluckor.

Svarta trädsilhuetter.




Fri vers (Fri form) av boen
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen