Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvadrat

andas in 
jag står kvar så
andas ut 
paniken färgar av sig
på din hud


andas in 
en gång till nu
andas ut 
tänk att räddningen är 
lika rädd som du


andas in 
jag minns hur du
andas ut 
värmde mina händer just 
när allt skulle ta slut

--- 

du vet ingenting om mig 
jag vet ingenting om dig 
men när tapeten ändrar 
mönster på väggar som 
nu rör sig känner jag 
fukten från din andedräkt 
som fastnat på min hud 
sen natten då du lärde mig 
att
 andas in och andas ut




Fri vers av Systertusen
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-07 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen