Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv består inte av mjölk och honung

 

 

Mitt liv består inte av mjölk och honung 

min familj och kärleken är långt bort

alla tror att jag är en lycklig tjej

en tjej utan alla sorts problem.

 

Jag är väldigt duktig på att gömma

fast jag brottas med mycket inombords

märker ingen av det

eftersom mina ögon lyser

och mitt leende alltid är uppe.

 

 

 

 

 Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 07)

 




Fri vers av Arnela
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-07 19:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Även strålande ögon
av ljus kan bära
mörker inuti?



2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela