Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto : Eget


Innan dagen

inte en snöflinga
så långt ögat kan nå
regndroppar pryder fönsterrutan
i tystnaden surrar en fläkt
lysande kvadrater
bland svarta
i höghusen dagen
oskriven ännu

© Eva Hedlund fd. Langrath 2018




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-07 19:50



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Finns inte snöns ljus så går det att glädjas åt andra tecken på liv, också mitt i höghusöknen.
2018-01-08

  ULJO
Låter som Småland
2018-01-08

  Bibbi VIP
Realism.
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP