Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gammelmormor myser i sena aftonstunden - Han den lilles fotavtryck


Människan och hans namn

 

Gammelmormor bjuds på dop

stora stora släkten

från när och fjärran

samsas

 

Lycklig far och mor

meddelar,

Vi älskar dig du kära lilla du nyss födda

 

Vi omgärdar dig

med omtanken

med ansvaret och viljan

 

Lycklig slumrar du i din gudfars famn

ömhet och närhet

omger dig du vår minsta

 

Vi är alla

dig nära

tätt intill lyser nya stjärnor

ljusets budskap 

vi delar sällheten

med dig, med alla som älskar dig

 

Lionel

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 669 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-01-07 20:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fint och kärleksfullt. Känner värmen från hela släkten. Passande bild till.
2018-08-13

    Annika J
En otroligt fin beskrivning av en släkt som enas i kärlek till en liten man, mottagen och överlämnad i kärlek.
2018-01-11

  Ingrid Trolle
Välkommen till världen
lille Lionel! Så vackert
var ditt dop. Må det
gå dig väl i livet.
2018-01-09

  Eva Helene VIP
Men åh så vackert skrivet detta, och namnet blev jag bara tvungen att googla på. Och det betyder "ungt lejon", ett namn som förpliktar . . . Fint och ovanligt namn är det hur som helst. All lycka!
2018-01-08

  Blomma-Stjärna VIP
varmt välkommen till världen Lionel!
2018-01-07

  Minkki VIP
Varmt välkommen till en sådan liten Lionel! Så lyser orden om dopet
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP