Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som söker kommer att finna en skatt

En låda full med glädje och skratt
ha ha ha ho ho ho hi hi hi
En låda där man lär få plats
Kanske det hela bara är en ouppnårlig dröm
Ett gigantiskt jättestort palats med en lindansare
i en strapats som roar en i all hast
för att i nästa stund träffa på en häxa helt i svart
med en kvast som faller platt
En häxa som ger en tre önskningar
Men som man måste välja inom en kvart då man
inte hinner packa knappt
För nu går det undan och snabbt
Man vaknar upp på en öde badstrand på Bahamas
efter endast en liten rast
En paradis ö
Och efter att man har gått en liten bit på upp på stigen
dyker det visst upp en förtjusande halvnaken kvinna
som önskar en Välkommen till Bahamas
En snygg kvinna helt i plast
Och allt det här får man bara för att man sökte
och råkade finna en skatt som var fylld med
både glädje och skratt
ha ho hi
Bara en massa glädje och skratt utan snack
Vilken jävla flax…

Den som söker kommer att finna!

Ken Cassel
7/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel