Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Göteborgs symfoniker tillsammans med Polstjärneprisets symfoniorkester. 130 musiker på scen. Så mäktigt! Barnbarn medverkade.


Göteborgs symfoniker.


Så stolt farmor

då jag får se

detta mäktiga

på facebook


Hur gärna

hade jag

inte velat

vara med


Svårt tillstånd

då krafterna

tryter och jag inte

kan det jag vill göra


Aldrig någonsin

hade jag tänkt mig in

i detta tillstånd av att

vara bunden till hemmet


men nu är jag där och

får göra det bästa av

det uppkomna läget

ta vara på det jag kan


och inte fokusera

på det jag inte kan

en ny prövning

och övning...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-07 20:40



Bookmark and Share


  Feminaz
Om konsten att göra det som är möjligt trots livets begränsningar!
2018-02-03

  Kungskobran VIP
Det är Carpe Diem som gäller
Kämpa på
2018-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra när man ändå kan fokusera på det man kan och tekniken är också bra att ha tillgång till...
2018-01-11

  Eva Helene VIP
Klokt tänkt och du får ändå vara stolt farmor på avstånd!
2018-01-08

  Poesia VIP
Kloka insikter och väl är väl att andra kanaler finns så du kan vara delaktig på det viset <3
2018-01-08

    ej medlem längre
Önskar dig värme och glädje i stora mängder min fina skrivarvän!
2018-01-08

  Ronny Berk
Vill dig allt gott, ja !
2018-01-08

  mare VIP
Tur du kunde se
du har en ljus syn
på livets tillvaro
stolta farmor!
2018-01-07

  aol
Kram fina Bibbi vilken känsla så sann rakt från hjärtat om din sitaution. Så berörande,
2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP