Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ostämd symfoni

Jag har en dyster liten sång inom mig.
Har inte hittat rätt tonart för att få den fri.
Den ligger inombords och skaver väldigt hårt.
Den dunkar i moll i min själ.

En ostämd melodi.
kan aldrig ge mig frid.
kan aldrig få mig att må bra.
kan aldrig ge drömmar en ärlig chans.

Den sätter stopp för tankar att bli mer än så.
Den sätter stopp för drömmar att ge hopp.
Den dunkar högljutt i fel tonart.
Och jag vet inte hur den blir rätt.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream