Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte se i syne.

Kan det vara så, Alice, att det är såhär armar ska se ut? Frågar du

Det skaver inuti hela mig. Det är ju just det som är problemet.
Jag vill inte bo i en frisk kropp. Jag vill bo i en sjuk kropp fast med en frisk hjärna.
Jag har hemlängtan efter min sjuka kropp. Fast det vågar jag inte säga högt.

Du ser inte i syne, det är ingen vanföreställning, förklarar du. Det är såhär armar ska se ut.

Och det enda skonsamma med livet
är att tiden går (snälla gå fort)




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver