Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så enkelt det vore


Maskroslöften

Ett nytt år
Hur jag sitter här
Och vickar lite nonchalant
Med foten
Och känner positiv vind
Att mina nyårslöften
Blåser iväg
Som maskrosfjun över fälten
Så mycket grönsaker
Som jag lovat mig att äta
Och så mkt motion
Är inte sant
Vara snäll och god
Mot mig själv och andra
Och besöka de gamla
Spara pengar
Och vara glad
Sova äta motionera
Sprid maskrosfjun i världen
bilda godhet såsom ogräs
Vippar med foten
Och önskar det nya året
Bra mycket bättre än det förra




Fri vers av Sommarina
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-07 22:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackra ord från en vacker själ .) kram
2018-01-09

  Anya VIP
Jaa mina nyårslöften blåser också iväg. Hoppas diktarjaget känner att hen kan hålla några av alla fina löften. Kanske den om att vara snäll mot sig själv och andra är viktigast? Då kommer det andra av sig själv.
2018-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2018-01-08

    ej medlem längre
Dina ord inspirerar och uppmuntrar!
2018-01-08

  ULJO
Fina önskningar på nya året
2018-01-08

  Bo Himmelsbåge
Mycket sunda och ambitiösa maskrosfrön att sprida ut över världen...! Hoppas att några slår rot... inom och utom Dig...
för att sprida sina gula solar av glädje och hopp... Då... blir definitivt det Nya Året bättre än det gamla!
Lycka till!

Tack!

2018-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina