Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanning

Dags att ta på sig den vackra klänningen.
Den har väntat i 20 år nu.
Jag har orsakat den mycket ont.
Mitt eviga velande har gett den många hål.

Dags för sminket att dölja min rädsla.
Dags för sminket att lyfta fram min styrka.
Läppstiftet ger min mun väl valda ord.
Läppstiftet ger mig min heder tillbaka.

Mascara och eyeliner får mig att se klart.
Får mig att se en skönhet i mina ögon.
kjolen tar mig ut ur fängelset.
Som har hållt mig instängd i mig själv i 20 år.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream