Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara jag (om ensamhet)

Det finns ingen annan på hela jorden
- det finns bara jag.
Det är så det känns en söndagskväll,
ensamt långt in på nästa dag

Jag tål inte att se regnet
för varje droppe finns minst 100 fler
Jag blir avundsjuk på deras gemenskap
jag vill ha allt likars sällskap ger

Min mänskliga interaktion
sker endast med tummen på höger hand
Den likear något våldsamt
så mycket den bara kan

Jag håller hand med min käraste
- men det är bara jag där.
Du har en glasartad blick och sluddrar fram orden
ja, vilket sällskap du är!

Söndagen lider mot måndag
och jag är ensam till långt in på morgonen.
Jag kommer vara ensam i resten av mina söndagar
det har jag allt på känn!




Fri vers av Lättpåverkad
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-08 00:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad