Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År efter år

Dagarna går och mycket hinder å snår medans dagarna lätt blir till år

Kanske ska göra det där som fick
mitt hjärta att bulta och slå

Dagarna går och vi åldras fort och tiden stannar inte upp som vi tidigare trott

Den rusar i all sin prakt
vi färdas som sakt
och tiden är knapp

Tryggheten håller oss hårt
varför ska det vara så svårt

Ta klivet ut i livet igen
utan att säga förlåt

Dagarna går och kanske nu när barnen
blivit stora ska jag satsa medans hälsan
har kvar för drömmen den är så klar

Så kanske jag ska Sikta mot stjärnorna
en dag och göra det där ändå

För dagarna går
år efter år

//Pierre




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-08 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A