Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERVÄG

vinterväg

vinterväg

raska steg

vinterväg

alltid hem

aldrig bort

vinterväg

tuff men kort

 

kanske har

du fått ett Ord

dela det

vid pilgrimsbord

skopan är

av rosten röd

öser glädje

inte död

 

pilgrimsstig

ljusets stig

mot Guds sanning

förs det krig

falsk är kyrkans

låtsasfrid

detta är

profetens tid

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/1 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2018-01-08 09:23



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Du har, som alltid, ett sådant driv i dina texter - i formen, men också förstås i budskapet.
2018-01-08

    ej medlem längre
"Detta är profetens tid" Precis!
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP