Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska jag veta



förbannade dilemma
vad ska jag välja

ska jag välja det
eller nåt annat

hur ska jag veta
vad som är bäst för mig

höger eller vänster
ljuga eller säga sanningen

si eller så
det eller …

bli det bra eller dåligt för mig
hur ska jag veta det

och nu ångrar jag igen




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-08 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såå bra beskrivet när det gäller att säga något delikat. Ibland kan det gälla stora värden som kärleken från rätt person.
2018-01-08

  Öknens Ros VIP
i valet och kvalet, låt magkänslan välja.
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros