Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(På sitt eget särartade sätt?)


"Nordisk stryk-kombination. .."


Svensken fick en stav
-spets på den ömma
Finnen i baken,såg rött

Och gav Norrmannen
tillbaks med en rejäl
Dansk skalle i skidspåret

Båda blev diskade och
Kom ej med på prispallen

Utan hamnade på
Youtube istället

Uttittade från Världens
alla olika vinklar
och vrår!

Tänk så idrotten kan
Förena människor
och vidga deras vyer.






Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-08 15:54



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Din vassa syn skjuter igen!
2018-01-11

  Anya VIP
Humor i eländet.

själv blir jag illa berörd över hur de slåss i hockey. Skulle det ske utanför arenan skulle det klassas som misshandel. Men nu blir det underhållning i stället.
2018-01-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Kanhända? - Men jag kollar ju aldrig idrott på Jutuben så jag har ingen aning om vad som händer på skitspåret? (orsäkta "skidspåret" skulle det ha varit !
2018-01-10

  henke_r
Haha! Härliga bilder detta stycke målar upp;)
2018-01-09

  Marja-Liisa Koski VIP
Så ja!
ML
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP