Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort från dig


Ett endaste andetag

Mitt inre är i uppror
ett endaste andetag bort från dig
min käraste
älskar dig mer
än vad du någonsin
kommer att älska mig
förmår mig inte
att resa mig
bort till dig
som handlingsförlamad




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 292 gånger
Publicerad 2018-01-08 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa