Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humla, tweet.

Jag tänker på humlor.
Jag tänker på att vi inte klarar oss utan humlor.
Jag tänker på att humlorna klarar sig bättre utan oss.
Hur tänkte naturen där?

Hur tänker vi när vi gör vårt bästa för att humlorna ska dö ut?




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-08 17:09



Bookmark and Share


  Stay Golden
What a difference a day make....
twenty-four little hours...
2018-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag observerade vid ett tillfälle en sak som Kentas (ja, just det, DEN Kenta) yngste son tipsade mig om: massdöda humlor utanför Elite Hotel i Gävle.
Jag kontaktade Gävles entomologiska förening, men de hörde aldrig av sig. Märkligt fenomen. Massor av döda humlor bredvid frimurarnas parkeringsplats.
2018-01-08

  Öknens Ros VIP
Humlorna är viktiga för pollineringen av våra fruktträd, man kan göra bon åt dem i trädgården (om man har en trädgård). Trevligt med humlesurr om sommaren! :)
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP