Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-05-31 kl 19:04


gå försiktigt



var rädda om alla små knoppar
beskydda de sköra
ty en frostnatt så kall
det utsatta skördar
blommans liv är så skört

det gör ont att se
knoppar som faller
långt innan sommaren slår ut
ingen sol
ingen skyddande vrå
Människor i en vildvuxen rabatt
trampar man gärna på

Var rädda om de små
som aldrig en ljusglimt kan få




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-08 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP