Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk får hopp av mitt leende

 

Jag är den starke 
jag är allt det positiva 
jag har lärt mig nu 
hur jag ska hantera 
allt det där svåra. 

Jag är den modige 
modigare än superman 
jag reagerar när något är fel 
jag bryr mig inte om vad andra säger 
jag vågar rädda andras liv 
även i svåra situationer. 
Även när grupptrycket gnager 
är jag den som alltid bryter trycket 
för jag vill att alla ska vara bekväma 
och känna sig förtjänta av tryggheten. 

Jag gillar mig själv 
ingen kan ta i från mig 
allt det där som tillhör mig 
som finns där i mitt hjärta 
ingen kan förstöra min självkänsla. 
Jag gillar mig själv 
för att Gud har skapat mig 
som en människa med mycket empati 
en människa som strävar efter 
en bättre värld 
och en som ger allt från sitt hjärta. 

Visst visst har jag blivit mobbad 
jag ryker bara på axlarna 
vissa perioder i livet är svåra 
men just nu är jag bara glad 
för det är det som har bildat 
denna människan som lever här idag. 

Jag är hoppet själv 
folk får hopp av mitt leende 
jag har glimten i ögonen 
samtidigt som jag sträcker ut 
mina händer 
och visar människor tillbaka 
till lyckan. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 08)




Fri vers av Arnela
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-08 18:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint! :)
2018-02-01

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Underbar text!!
Man blir hoppfull o glad av att läsa den!
Egentligen finns det bara ett ord för den:”AMEN-ske alltså”..
applåder o Bo-Märke
KB
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela