Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagslabyrinten

I en labyrint vandrar mörkret steget före
mot den utväg som inte finns, inte här
inte där heller, bländad av ljuset - överallt
Myrsteg framåt, eller bakåt? Snurra runt
Yr i bollen, ett platt fall, himlen är stjärnklar
Marken är våt, gräset högt och ansiktet ned
Jorden snurrar och marken skakar min kropp,
fylld av halta druvor och promillesoldater
i ett (full)skaligt krig med förnuft och känsla

Björn Blomqvist 2018-01-08 ©




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-01-08 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist