Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och här kommer det lite smör ifrån min sida


All min kärlek vill jag ge till dig

du helt underbara tjej
Bara till dig och ingen annan
Finnas till där för dig då du behöver mig
Så om du är sjuk eller mår dåligt är jag genast där
vid din sida och baddar dig om pannan
om och vart annan
För det finns knappt ingenting som jag inte skulle
kunna göra för dig
Så om du råkar att vara törstig fyller jag självklart
genast på kannan
Men så är ju all min kärlek till dig helt sann
Sannan…

Ken Cassel
8/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-08 19:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att veta att du ställer upp...:-))
2018-01-11

    ej medlem längre
Detta kallar jag kärlek med stort K. Underbart!
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel