Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fin dröm :)


EVIGT UNG

Ungdomen är så vacker
och mig lycklig gör
jag vill gärna vara ung
i minst hundra år

Att ge upp och bli gammal
den är standardgrej
men den passar inte alls
min natur och mig

Piggna till ska , när jag ser
långa ben,kort kjol
fråga om lov , man kan det
även från rullstol

Ref.

Jag vill inte vara prins
inte ens hans pappa kung
mitt hjärta visst , skulle helst
vara evigt ung
Jag vill dricka och sjunga
krydda allt med skratt
krama, pussa med mera
och älska självklart

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-08 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP