Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den smärtsamma sanningen


GOD JUL

Mycket mat och mycket dryck
tack himmelske Far
så ska äta så ska dricka
den som kan och har
Tack för fina julklappar
med vackra omslag
vi ska fira, julen är ju
inte varje dag

Jesus hade lidit väl
och mest för vår skull
varje år vi tackar honom
med en festlig jul
Och till himmelrike vi
fint budskap skickar
att en nutidsmänniska
ett god hjärta har

Fast vi saknar ingenting
vi beter oss snält
och tänker på alla de
som lever i svält
Och för alla fattiga
som går på vår jord
ber , vi goda människor
just vid vårt julbord

Ref.

Äta att bli jätte mätt
dricka att bli jätte full
jag undrar om det är rätt
men ändå ¨ GOD JUL ¨!

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-08 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP