Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om handgranater och okunskap hos svenska folket.

 

  • Det är en ruskigt och svår utredning för polisen om under vapen amnesti finns  gott om handgranater som ligger vars någonstans och folket som har set liggande tittar på bara nonchalant och går vidare av rädsla inte bli inblandat eller i förhopning att det inte är aktiverade, men det som är mest ruggig att se en sånt lite grön boll och tro att det är fjällfolket midjan vatten flaska, som jag har sätt på tunnelbana hos landisar det hade på sig nu har jag ingen aning vad är det?

Mycket konstig att militärer försvaret och  medierna ej upplyser folket om farorna och hur ser i verklighet ut en handgranat om jag hade set den hade säker plockat upp berika min överlevnad förråd med den där prylen!  

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 02:51



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
De vill väl inte upplysa om det för att det blir som att säga att Sverige har stora problem vilket ju Sverige inte har eftersom det går så fantastiskt bra, i alla fall för politikernas plånbok....
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP