Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegelvärlden



I vissa sammanhang
är verkligheten oförklarlig
Tidens dimensioner
innehåller fantasier
Rum
för mentala resor
kopplade till upplevelser
Om tillståndet delas av flera varelser
fysiskt förnimbart i det egna sinnet
är diktens sanning homogen
Tilltron till vetenskapen
är samvetets intellektuella frihet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2018-01-09 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP