Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stänger ut!

 

Stänger skogen!
Stänger havet!

Och går in i den skrämmande

Stänger fönstret!
Stänger ut!

Och går in i den skrämmande

Stänger dörren!
Stänger drömmen!

Och går in i den skrämmande

Stänger ut!
Stänger in!

Och går i den skrämmande




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2018-01-09 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP