Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Start 18 .4 : Bara Borra

 

 

 

Hade redan igår flyttat halva min lägenhet till sin ena sida, samt några möbler till toaletten (inför installering av öppna bredbandet). Då kommer hantverkarna idag och meddelar att de bara får borra andra vägen (där ingen köksavdelning är). Så jag kånkar ivrigt över igen hela skeppslasten från styrbord till babord. Lyckas hitta både gamla dammtussar och nya oväntade vinklar... En meters mellanrum ifrån väggen blir lång bit, när man har en välfylld etta!! Nåväl, passar på att planera; går igång på proceduren = längesen stuvade runt allt härinne. Packat jackan i nödfall... trodde borrandet skulle låta hundrafalt högre än hos grannarna.

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 10:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Möblerande ingår väl i kursen för väl meriterade kosmonauter? Att sfären ingår i universum, torde väl Tord Jonsson veta. Vid det här laget?
2018-01-10

  objekt3
bora bora ! (jamie T)
2018-01-09

  Syrran77
Tur att inte skutan kapsejsade?!!
2018-01-09

  Nanna X
Lycka till med fiberoptiken!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP