Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nyaTekniken sätter krokben för äldre i samhällslivet

Finansgurus har gjort det svårt för äldre att genomföra vardagliga transaktioner.

Dessa finansgurus som sitter på någon paradisö i Söderhavet och skrattar vid varje miljon som flyter in för deras företagskoncept.

Först måste man skaffa sig en dator med internet. Där kan man kontakta sin bank för att få en kod för att bli ansluten till BankId. Sedan måste man ha en mobiltelefon och gå in där och ansöka med angivande av koden.

Gamla ensamma människor som inte har några nära omkring sig är ju helt prisgivna.

Det har nu blivit så viktigt det här med BankId; bland annat om man vill ansöka om ett lån; och i vissa fall när man ska logga in på nätet för att ta fram uppgifter på vissa konton.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-09 11:33



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Håller med dig Valter.
Svårt för dem äldre i denna värld , allting ska via nätet idag.
Det va bättre förr!!
Med ’allt’ , tycker till och med jag fast jag betalar allt via dator och telefon.
Finansvärldens melodi gynnar bara dem ’nymodiga’!
2018-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan bara hålla med! Ibland sliter man sitt hår, på grund av alla teknikaliteter.
2018-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Teknikens "underbara" värld!
2018-01-09

    Sefarge VIP
Tack för upplysande brandfackla!
Vi riskerar att bli "apartheid"offer
Där någon ovanifrån styr o ställer
Med våra pengar=Bankerna!
ganska obehagligt!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP