Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågade om du får röka

 

 

 

 

dina ögon min mun

stearinljusen på bordet den vita

linneduken

 

du frågade om du får röka

 

jag säger okej

och

häller upp litet chablis

samtidigt

 

vi snackar om vingårdarna

i Belgien

och om författaren

Simenon

 

din nakna fot nuddar min

och jag var mannen som såg tågen

gå förbi en natt

 

men jag kan inte

sluta följa dina läppars rörelse

i det flämtande ljuset

mitt emot mig

just nu

 

sitter jag undrar jag

vilken del av dig jag ville smaka först

och jag ser din halvöppna

hand

 

om natten den natten

sjunger jag

stilla

 

en dag som den här

just nu

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-09 11:43

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sinnligt cirkulerar hela texten kring läppar och mun, böljar som en välsjungen sång, berättar om något som var en gång. Närvaron är stark, här och nu.
2018-01-10

  Anya VIP
Sensuell ton. Faller särskilt för:
"men jag kan inte
sluta följa dina läppars rörelse
i det flämtande ljuset
mitt emot mig
just nu"

En strålande gestaltning.
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP