Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda roller

En rullstolsbunden kvinna berättade i radion om hur det var att bli betraktad av det motsatta könet som handikappad kvinna.

Hon nämnde där att hon saknade de där ömma eller trånande blickarna  från män. Och nu är det ju så aktuellt med me-to kampanjen; där kvinnor uttrycker att det fått allför många trånande blickar men även handgripliga närmanden.

En del av den uppmärksamheten, i positiv bemärkelse, hade kvinnan i programmet velat uppleva själv.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 13:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Som oftast, saken har två sidor.
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP