Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solstrale…


Himlen och havet

 

havet förälskade sig

i himlen som rodnade

Roslagskusten vidmakthöll

sina stränder

upprättade en

mötesplats för kärleken

mellan himmel och hav




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-11 16:22



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint tecknat
2018-01-16

  Marja-Liisa Koski VIP
I Roslagskustens famn äger man jorden och himmeln.
ML

2018-01-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Älskling ta mig
dit kort eller lång
stund spelar ingen
roll jag vet ju att
alltid har Du på
rätta och bästa
läget bra koll! Jag
tackar på förhand!
2018-01-15

  M.Eta
Vilken fin och vacker kärlekshistoria!
2018-01-12

  Fem hjärtan VIP
Åh så vackert du skriver !
2018-01-11

  Maria Sundelin VIP
Vackert
2018-01-11

  Stay Golden
Magnifique!
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP