Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös


den är öronbedövande


din tystnad


säger mer än tusen ord









 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-09 14:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så kan det vara.
2018-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Tyst kommunikation!
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP