Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött..men måste


Trött men måste
allt hoppar;
nu nu!

Som ett ivrigt barn
viftar göromålen

Ögonen löser allt
Stannar i en vacker punkt
En väg utan diken

och i skogen ylar
verklighetens kranka varg




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-09 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP