Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråden

Den röda tunna tråden
är svart

den faller ner i mörkret
griper tag. skall följa med

bort från ljuset
bort från livet

till den rätta färgen
för min själ

där får jag frid .




Fri vers av Broken Sword
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-09 20:05



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Sååå sorgligt, men sorg gör ju ont
2022-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword