Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT IDIOTERNA BRÅKA

låt idioterna bråka

skräna i sandlådan

inuti sig bär de barnet

som aldrig nånsin blir man

låt idioterna bråka

kanske förgör de varann

själv har jag annat att göra

för att jag sökte - och fann

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2018-01-09 20:28



Bookmark and Share


  KaffiTöisen
Så bra!
Om folk ändå tänkte mer på det viset.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP