Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är en gåva

En gåva och må den aldrig försvinna
Du sändes till mig och på din axel vilar jag
Ögon så stora och trygga
Stunder av tröst
Stunder av lycka
Stunder av rädsla att förlora det dyrbaraste
Fångad på den vackraste platsen tillsammans
Jag stannar för alltid
Löften som aldrig kommer göra oss illa
Du är den som får torka mina tårar
Himlen vakar över oss
Kärlek är en gåva och må den aldrig försvinna




Fri vers av Olivia Tapper
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-09 21:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
underbart
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper