Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari



januarisol
tegeltakets skuggfladder
stillnar till kroppar





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-09 21:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Byter ordet 'skuggfladder' mot 'tuskafloskler'. Hytt, hytt, kommer aldrig igen.
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP