Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PORTRÄTT AV EN MAN

 

Hans ögon

som alltid

ser henne

 

sover slutna

i mörka hålor

drömmande

 

näsans raka linje

mot sinnliga läppar

med smak av henne

 

över bröstkorg

och mage

ett kors av ärr

 

ljusa hårsträngen

möter fallos

styv av längtan

 

i drömmens lek

med smek och allvar

kärlek förenad

 

hon ser honom

naken skyddslös

inför sina ögon

 

målar hans porträtt

 

till minne

av sin like

och tvillingsjäl




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-01-10 17:25



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Mustigt sinnligt känsligt skört ett genomdränkt erotiskt flöde där djup är yta och yta är djup
2018-01-14

  ResenärGenomLivet VIP
En sensuell studie av denne man...vackert...
2018-01-11

    ej medlem längre
Så nära och naken inför någon annan. Känslorna vibrerar, finner lugn och tacksamhet. Vilket porträtt!
2018-01-11

  DavidM VIP
Elektriskt stämningsfull läsning, med varsamt mjuka hörn. Riktigt bra.
2018-01-11

  Valter Örn VIP
Ett så fint och ömsint målat porträtt som också visar tacksamhet att ha den här mannen.
2018-01-11

  ULJO
Kärlek
2018-01-11

    ej medlem längre
Ett sensuellt och varmt porträtt..
2018-01-11

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt och mycket vackert!
2018-01-11

  Blomma-Stjärna VIP
mycket sinnligt kärleksfullt porträtt av en älskad partner och man !!!!
2018-01-10

    ej medlem längre
Andlöst vackra sensuella ord.
2018-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text som förmedlar äkta kärlek!
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP