Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd i drömslottet!

Försökte skapa mig ett drömmslott.
Jag blev instängd i en liten vrå.
vet inte hur jag kommer ut.
Inga människor finns inom synhåll.

Det är tyst, kallt och ensamt.
Det är grå och trista tapeter.
Inga fåglar hörs sjunga vacker sång.
Solen kan inte nå min kind.

Jag får planera mitt eget liv.
Jag får planera mitt eget slut.
Jag får acceptera mitt öde här.
Jag får ta det som det är.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-10 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream