Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi flyr mot solen.

Du ser att solen är en värld långt borta.
Du ser att stjärnor tittar nyfiket ner på oss.
Vi tittar lika nyfiket upp mot dem.
Där uppe finns en outforskad värld.

Vi hör den kalla på oss ibland.
Vi förbereder oss noga för att flyga dit.
Vi ser på varandra och vi båda vill fly.
Vi tar varandras händer och snart svävar vi.

Vi flyr mot en värld som aldrig är mörk.
Vi flyr mot en värld som inte uppfunnit problem.
Vi flyr mot en värld där vi kan göra vad vill.
Vi flyr mot en värld där vi kan älska utan konsekvenser.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-10 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream