Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse





Kände mig som en fånge
längtade efter frihet

sprängde bojan som höll fast

bredde ut försoningens ljusa slöja
över det mörka som gjorde ont

omfamnade livet
sjöng befrielsens lov




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2018-01-10 13:07



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
LIVET ÄR FÖR KORT SÅ OMFAMNA DET SÅ MYCKET DU KAN
2018-01-17

  Rise Little One
Ord och tankar med vingar ...
2018-01-15

  limerick
Klokt och starkt!
2018-01-15

  Fulbergarn
befriande med människor som gör nått åt sitt problem med vad de nu månne vara
2018-01-14

  morgonstjärna VIP
härlig befrielse !
2018-01-12

  Karina"Kia"
Något som har lättnad!

När känslan faller på plats och man känner att ovälmåendet/svårigheten har lämnat över till det bättre i livets last!
2018-01-12

  Eva Helene VIP
Livserfarenheter utmynnande i vishet och försoning, mycket fint!
2018-01-12

  ResenärGenomLivet VIP
Friheten är en skön känsla...
2018-01-11

  DavidM VIP
Ett frigörande andetag, känslan som uppstår efter att ha läst dikten.
2018-01-11

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och klara bilder kring frihet och försoning. Ja, all meningsfull gemenskap bygger på fria individer.
2018-01-11

  StinaJ VIP
Livsbejakande ord. Så underbart att få göra sig fri från det som tynger
2018-01-11

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om att spränga bojan
men hur frågar jag mig.
2018-01-11

    Peter Söderqvist
Fina positiva ord som ger kraft.
2018-01-10

  Janina Kaminska
Vackra, livsbejakande, kloka ord.
2018-01-10

  Nils-Robert
Vad härligt livsbejakande.
2018-01-10

  Blomma-Stjärna VIP
vackert, enkelt och rätt - för din och hela världens skull!
2018-01-10

  Respons VIP
Sjung befrielsens lov!
2018-01-10

  walborg
En så vacker text om inre frihet
2018-01-10

  M.Eta
Skönt att lyckas befria sig och sjunga befrielsens lov. Fin text
2018-01-10

  Maria Sundelin VIP
Bra att du slog dig fri
Kramar

2018-01-10

    ej medlem längre
Tycker om hur din text gestaltar försoningen, hålls stramare i början för att lyriskt blomma ut. Gillar särskilt "försoningens ljusa slöja" och "omfamnade livet".
2018-01-10

    ej medlem längre
Nästan som en vacker tacksägelsebön.
2018-01-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Försoning, detta ords innehåll, skulle brukas mer. Och världen skulle vara bättre. Dina ord är något att tänka på.
2018-01-10

  ULJO
Så ska det låta en försoningssång
2018-01-10

  Anya VIP
Som en manual hur man ska göra. Fint om försoning.
2018-01-10

  Öknens Ros VIP
Ett liv i bojor, vad de än må vara, är inget liv. Befrielsen är nyckeln till frihet.
2018-01-10

  Niliboy
Ja ibland förlåter vi å önska försoning!
2018-01-10

  Ezmeralda VIP
Så fint, tycker så mycket om de två sista raderna.
2018-01-10

  Salvation Pepper
Försoningen, detta fina ljus.
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP